Schrijf je nu in voor het Humanity in Action Zomerprogramma

5 december 2016

Het Humanity in Action zomerprogramma neemt de Tweede Wereldoorlog als vertrekpunt en legt vervolgens de link met hedendaagse mensenrechten en minderheden kwesties in Nederland. De focus ligt op het aanleren van het inzicht dat je als individu, ook bij complexe problemen, de macht hebt om een verschil te maken.

Voor wie: studenten uit Nederland, de Verenigde Staten, Bosnië-Herzegovina en Griekenland kunnen zich aanmelden.

Wat biedt het zomerprogramma jou?

• Een internationale ervaring: je doet het programma samen met studenten uit verschillende landen
  • Een groot netwerk: sprekers van het Fellowship, Fellows die deelnemen aan het programma en Senior Fellows uit eerdere jaren.
  • Kennis: je krijgt lezingen van experts over hun vakgebied. Onder de sprekers zijn onder andere vooraanstaande politici, journalisten, activisten, en academici. Je hebt de mogelijkheid om deze mensen vragen te stellen over hun werk, hun achtergrond, en hun motivatie.
  • Kansen: om deel te nemen aan professionele Fellowships via Humanity in Action. Zo kun je stage lopen op Capitol Hill in Washington D.C., of bij een Europarlementariër op kantoor in Brussel.

Humanity in Action

Humanity in Action (HIA) is een internationale stichting die als doel heeft een wereldwijd netwerk van studenten, young professionals en leiders te onderwijzen, inspireren en verbinden. Op deze manier vergroten wij de betrokkenheid bij mensenrechten, diversiteit en maatschappelijke kwesties.

Kijk voor meer informatie (onder andere over aanmeldingscriteria en –deadlines) op de webpagina van het Humanity in Action Zomerprogramma.