Meld je aan voor Universiteit Leiden Panel

De Universiteit Leiden vindt de mening van haar studenten belangrijk. Graag nodigen we je daarom uit om lid te worden van het Universiteit Leiden Panel. Als panellid kun je regelmatig jouw mening geven over de dienstverlening van de Universiteit, zoals de universitaire restaurants, cafés en printfaciliteiten. Kortom, voorzieningen die bijdragen aan een plezierige en succesvolle universiteit.

Als lid van het panel ontvang je via e-mail uitnodigingen voor korte onderzoeken van ongeveer 5 minuten. Na afloop van iedere onderzoek wordt er op de website www.universiteitleidenpanel.nl geplaatst wat er uit het onderzoek komt en wat de Universiteit met de resultaten gaat doen. Als bedankje sturen we je na het invullen van een vragenlijst een tegoedbon t.w.v. €4,50 toe, die je bij universitaire restaurants kunt besteden.

Met jouw mening kan de Universiteit Leiden zijn dienstverlening verbeteren en aandachtspunten aanpakken. Wil jij je stem laten horen, meld je dan nu aan!