Nieuwe studentenwebsite verbeterd

De nieuwe studentenwebsite werd eind vorig jaar gelanceerd. Naar aanleiding van gebruikersonderzoek onder studenten is de website nu op een aantal punten verbeterd.

Inloggen
Je hoeft niet meer in te loggen met je studentenaccount. Je krijgt op het toegangsscherm nu twee opties:

• Bezoek de website als gast. Je krijgt dan uitsluitend algemene, universiteitsbrede informatie te zien.
  • Selecteer je opleiding. Je krijgt dan naast de algemene informatie ook de informatie van je faculteit en opleiding te zien.

Beter je weg vinden
De homepage is duidelijker ingericht, zodat je altijd snel vindt wat je zoekt. De navigatiebalk is versimpeld en het hoofdmenu blijft op de homepage uitgeklapt in beeld. Ook is het keuzemenu waarmee je je opleiding selecteert beter zichtbaar.

De snelkoppelingen naar veelgebruikte systemen (Blackboard, uSis, etc.) vind je nu aan de rechterkant.

Vragen
Heb je vragen over de studentenwebsite? Mail naar studentenwebsite@leidenuniv.nl.