Psychologie: vacature studentambassadeur bachelor, deadline 13 juni

Beste eerstejaars psychologiestudent,

Misschien heb je er het afgelopen jaar wel iets van meegekregen of heb je er tijdens je middelbare school zelf gebruik van gemaakt: voorlichtingsactiviteiten over de studie.

Elk jaar is er een ‘studentambassadeur’ die de taak op zich neemt deze activiteiten te organiseren. Samen met een team van voorlichters doet hij/zij de voorbereidende werkzaamheden en zorgt dat een voorlichtingsactiviteit geslaagd verloopt. Voorbeelden van dit soort activiteiten zijn open dagen, meeloopdagen, gastlessen en schoolbezoeken.

De huidige studentambassadeur stopt met haar werkzaamheden en het Instituut Psychologie is op zoek naar iemand die vanaf 1 september 2017 haar taken wil overnemen.

Voor deze functie zoeken wij een gezellige en gemotiveerde psychologiestudent (1ste jaars in 2016-2017).

Voor meer informatie en voor het mailen van je CV en motivatie: s.m.wortelboer@fsw.leidenuniv.nl. Verstuur uiterlijk 13 juni je brief, hierna sluiten de sollicitaties.  We voeren de sollicitatiegesprekken op maandag 19 juni.

Daarnaast ben je:

• Communicatief vaardig
  • Representatief, enthousiast, betrouwbaar en initiatiefrijk
  • Geïnteresseerd in het organiseren van activiteiten
  • Een zelfstandige werker

Het strekt tot de aanbeveling als je zelf al eens meegeholpen hebt bij voorlichtingsactiviteiten en geen problemen hebt met het geven van presentaties voor (grote) groepen.

Werkzaamheden:

• Voorlichting, presentaties  en advies geven aan scholieren over de Universiteit Leiden en de Opleiding Psychologie tijdens schoolbezoeken, wervingsevenementen, introductiedagen, meeloopdagen en via de e-mail.
  • Organiseren van mooie voorlichtingsactiviteiten, zoals meeloopdagen.
  • Leidinggeven aan een team van studentvoorlichters en goede samenwerking onderhouden met de communicatiemedewerker.
  • Helpen bij allerlei verschillende taken gerelateerd aan communicatie, zoals social media, video, foto’s, website, geprint materiaal, etc.

Wij bieden:

Gezellige werkzaamheden met een leuk team van voorlichters (psychologiestudenten) en andere ambassadeurs. Je krijgt een contract van één collegejaar. Gedurende dat contract werk je - flexibel - 8 uur per week aan voorlichtingswerkzaamheden en verdien je ongeveer € 11.50 bruto per uur.

Wanneer het bevalt en je studie het toelaat is er de mogelijkheid om het ook een tweede jaar te doen.

Vooraf krijg je een training zodat je weet wat je allemaal te wachten staat. Je maakt kennis met de activiteiten en leert hoe je het organiseren aanpakt.

Ben je geïnteresseerd?

We hopen iets van je te horen!

Met vriendelijke groet,

Lieke Verheij (huidige studentambassadeur Psychologie) & Sara Wortelboer (communicatiemedewerker Psychologie)