Universiteit Leiden

nl en

Netwerkproblemen opgelost; geen relatie met ransomware

29 juni 2017

De storing in de ICT-dienstverlening die maandag ontstond is opgelost. Alle diensten werken weer naar behoren. De informatie op de P- en J-schijf is ook tijdens de storing steeds volledig veilig geweest. Het ISSC heeft inmiddels duidelijke aanwijzingen over oorzaak van de problemen en zal maatregelen nemen om herhaling te voorkomen.

Geen ransomware

De netwerkproblemen hadden geen relatie de uitbraak van ransomware die deze week enkele Nederlandse organisaties troffen. Meer informatie over het voorkomen van ransomware vindt u op de pagina over veilig online werken of www.veiliginternetten.nl.

Contact

Ondervindt u toch problemen? Neem dan contact op met de ISSC-helpdesk: helpdesk@issc.leidenuniv.nl of 071-527 8888.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie