Vervolg berichtgeving over Instituut Pedagogische Wetenschappen

De afgelopen dagen zijn er meer mediaberichten verschenen over het onveilige werkklimaat bij Pedagogiek – het Instituut Pedagogische Wetenschappen (IPW). Ook op de sociale media worden vragen gesteld aan de universiteit. We kunnen ons goed voorstellen dat ook onze eigen medewerkers en studenten naar aanleiding van alle berichten vragen en zorgen hebben.

Het faculteitsbestuur en het College van Bestuur zijn volop bezig het werkklimaat binnen het instituut te herstellen.

Mocht u vragen hebben of ergens mee zitten naar aanleiding van de berichtgeving en de gesignaleerde problemen bij het instituut, neemt u dan vooral contact op met het faculteitsbestuur en/of het instituutsbestuur: decaan prof. dr. Hanna Swaab en/of wetenschappelijk directeur van het IPW, prof. dr. Eric Fischer.

Mocht u mediavragen krijgen, dan kunt u deze doorverwijzen naar de woordvoerder van het college van bestuur, drs. Caroline van Overbeeke.

Prof. mr. Carel Stolker

Rector magnificus en voorzitter College van Bestuur