Invention Summer Camp Wageningen

23-25 Augustus 2017

Van 23-25 augustus 2017 is Universiteit Wageningen “the place to be” voor een 3 daagse challenge voor studenten en studententeams uit heel Nederland.

Het thema van Invention Summer Camp Wageningen:

Wat heeft een student aan middelen & faciliteiten nodig om te kunnen excelleren?

De toekomst voorspellen is lastig en daarom gaat Universiteit Wageningen met deelnemende studenten op zoek naar innovatieve ideeën om die samen vorm te geven.

Deelnemers worden in een multi-disciplinair team aan het werk gezet om met onconventionele en originele plannen te komen. Zij kunnen inspirerende workshops volgen, worden begeleid door ervaren experts en coaches en uiteindelijk beoordeeld door een gerenommeerde jury. Het winnende team ontvangt de hoofdprijs van € 2.500,=.

Deelnemers kunnen hun eigen sustainable sleeping tentenkamp bouwen, er is een ludieke relaxruimte en een knallende Rooftop Party met DJ op het dakterras van Orion. Eten en drinken zijn bij de ticketprijs inbegrepen.

Alle info en een compleet programma vind je op www.inventionsummercamp.com.