Nieuwe bachelor studieadviseur + exchange coördinator

Wegens wisselingen in het takenpakket zal studieadviseur Femke Tomas het studieadviseurschap doorgeven aan een nieuwe medewerkster. Deze zal ook het Exchange coördinatorschap overnemen van Laura van Hoof.

Even voorstellen: Inge Tinbergen

Inge zal de functies van studiecoördinator Bachelor, en Exchange coördinator gaan vervullen.
Zij is afkomstig van de UvA, waar ze gewerkt heeft als coördinator bij de opleiding Conservering en Restauratie, daarna als studieloopbaancoördinator.
Met haar brede ervaring in het begeleiden van (internationale) studenten en samenwerking met docenten heeft Inge veel zin om bij de Faculteit der Archeologie aan de slag te gaan.

Vanaf 1 oktober zal Inge 4 dagen per week aanwezig zijn. Tot 1 november zal zij overlap hebben met Femke Tomas, Femke zal ook daarna de studenten blijven begeleiden die momenteel 4 jaar of langer met hun studie bezig zijn.