Werkzaamheden ULCN op 9 en 10 december 2017

De omgeving waarin medewerkers en studenten onder andere hun wachtwoord kunnen beheren wordt vernieuwd. Daarom is het in het weekend van 9 en 10 december 2017 niet mogelijk om:

• Wachtwoorden te wijzigen.
  • Pasfoto's te uploaden.
  • Gastaccounts aan te maken of te wijzigen.
  • LU-Cards te printen.

Let op: wachtwoorden kunnen ook niet worden gewijzigd via een servicedesk of helpdesk in een van de universitaire gebouwen.

Mogelijk problemen met inloggen

Daarnaast kunnen er mogelijk tijdens dit weekend problemen ontstaan bij het inloggen met een ULCN-account. Onze excuses voor het ongemak. Het is raadzaam om wachtwoorden die verlopen in het weekend van 9 en 10 december nu al te wijzigen.

Alles op één plek

Na de werkzaamheden kunnen zowel studenten als medewerkers hun ULCN-account beheren op één plek: Account Services. Via Account Services kunnen wachtwoorden worden gewijzigd en pasfoto's worden geupload. Het geeft daarnaast direct toegang tot toepassingen zoals de Van Dale Online en SURFspot. Bekijk een overzicht van alle wijzigingen.