Doe mee aan de Minerva United Nations

11 december 2017

Studentenvereniging L.S.V. Minerva organiseert op 21 en 22 april 2018 de eerste Minerva United Nations (MUN). Deelnemende studenten uit het hele land zullen tijdens het weekend debatten voeren en oplossingen vinden voor actuele wereldproblemen, net zoals de echte Verenigde Naties.

Voorafgaand aan het evenement zullen er twee workshops worden georganiseerd waar belangrijke spelers op het gebied van internationale betrekkingen hun kennis met de deelnemers zullen delen, waaronder ook verschillende VN-ambassadeurs.

Wil jij jezelf uitdagen en ontwikkelen op het gebied van debatteren, spreken in het openbaar, en ben je geïnteresseerd in internationale betrekkingen? Inschrijvingen gaan open op 15 januari! Eerdere deelname aan MUNs is niet vereist.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.