Holiday Hosting Program: kerstdiner met internationale studenten

De afgelopen jaren hebben studenten, docenten en hoogleraren van de Universiteit Leiden internationale studenten bij hen thuis verwelkomd, om samen met hen van het kerstdiner te genieten. Via het Holiday Hosting Program krijgen internationale studenten die niet naar huis gaan met kerst de kans om een Nederlands kerstdiner mee te maken. En hebben Nederlandse studenten en gezinnen de kans om over andere culturen te leren.

Aanmelden als host voor het Holiday Hosting Program

Iedereen die studeert of werkt aan de Universiteit Leiden en het leuk lijkt om het kerstdiner te delen met een (of meerdere) internationale studenten kan zich opgeven voor het Holiday Hosting Program. Stuur daarvoor - vóór 18 december - een mail naar International Student Adviser Jantien Delwel.

Aanmelden als internationale student

Internationale studenten die met Kerst in Leiden of Den Haag blijven, kunnen zich ook aanmelden door vóór 18 december een mail te sturen naar Jantien Delwel.