Oude telefoon over? Lever ‘m in!

5 januari 2018

Heb je nog een oud mobieltje liggen? Lever ‘m in bij het Lipsius en speel een van de E-Waste Arcade-games.

Vanaf 15 januari is het de week van de circulaire economie. Een mooi moment om recycling onder de aandacht te brengen, dachten de studenten van het Leiden University Green Office (LUGO). Ze zamelen vanaf die dag dan ook zoveel mogelijk oude mobieltjes in voor hergebruik. In veel afgedankte mobieltjes zitten namelijk nog waardevolle grondstoffen.

Mobieltje inleveren

Heb jij nog een mobieltje liggen? Breng ‘m dan tussen 15 januari en 8 februari naar het Lipsius. Daar kun je in de centrale hal een spel spelen op de E-Waste Arcade. Op die spelcomputer gebouwd van afgedankte elektronica kun je als beloning een leuke game doen. Let’s make recycling fun!

Kom naar de lunchlezing

Op 15 januari kun je ook komen luisteren naar een lunchlezing  door Timmy de Vos, medeoprichter van de E-Waste Arcades. Hij vertelt alles over recycling en de Funky Phone Challenge. De lezing vindt plaats in de Spectrumzaal van Plexus van 13:00 tot 14:30 uur. Ondertussen geniet je gratis van een lekkere vegalunch.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van LUGO.