Nomineer je favoriete docent voor de Facultaire Onderwijsprijs!

20 februari 2018

Wie is de beste docent van onze faculteit? Welke docent binnen de Faculteit der Geesteswetenschappen verdient een pluim voor zijn of haar werk? Draag nu een inspirerende docent voor voor de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen 2018!

De facultaire commissie Onderwijs wil graag de kwaliteit en de kunst van het onderwijzen voor het voetlicht brengen. Daartoe reikt de Commissie ieder jaar de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen uit. Het winnen van deze prijs is niet alleen een teken van erkenning voor de docent, maar is ook uitstekende reclame voor een opleiding of studievereniging. Aan de prijs is een gratificatie van €1000,- verbonden. In 2017 won Victor Gijsbers (Wetenschapsfilosofie) de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen.

Procedure

Docenten kunnen worden voorgedragen door een studievereniging, de studentleden van een opleidingscommissie of een groep van drie studenten. Vul bijgaand formulier in en stuur deze aan onderwijsprijsfgw@gmail.com. Besteed vooral aandacht aan de motivatie!

Omdat niet iedere docent elk semester les geeft, zijn er twee nominatierondes. De deadline van de tweede nominatieronde is maandag 12 maart.

Op grond van de kwaliteit van de voordracht, een collegebezoek en het onderwijsmateriaal beoordeelt de Commissie Onderwijs de docenten. De voorgedragen docenten uitgenodigd voor de facultaire jaaropening in september 2018, waar bekend wordt gemaakt wie de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen 2018 heeft gewonnen!