Voetballen in China met Football Factory

26 februari 2018

Studeer je aan de Universiteit Leiden, en wil je in China voetballen? Doe dan mee aan de selectiedagen voor Football Factory’s World Elite China Team!

Toernooi in China

Voor het tweede jaar op rij stuurt Football Factory een team naar China om deel te nemen aan een internationaal voetbaltoernooi. Je neemt het op tegen teams van universiteiten als Tsinghua, Cambridge en Melbourne. Zorgt jouw team dat de Elite University Football Cup 2018 straks in Leiden staat?

Het toernooi vindt plaats in Wuhan, van 11 juli tot 26 juli 2018. Accommodaties, maaltijden, uitstapjes en (gedeeltelijke) reiskosten zijn inbegrepen.

Voor wie?

Iedereen die studeert aan de Universiteit Leiden en goed kan voetballen. Je hoeft geen lid te zijn van Football Factory.

Selectiedagen

De selectiedagen in Leiden zijn op 27 februari en 6 maart 2018, om 21 uur in het Universitair Sportcentrum,  Einsteinweg 6, Leiden.
De selectiedagen in Den Haag zijn op 28 februari en 7 maart 2018, om 21 uur in Sportcomplex Duindorp, Houtrustlaan1, Den haag.

Meer informatie

Bezoek de Football Factory website, Facebook pagina, of stuur een e-mail naar: info@lvvfootballfactory.nl