Bestuursfuncties bij het ISN Leiden: solliciteer nu!

8 april 2019

Wil jij een internationaal netwerk opbouwen en je cv verrijken? En wil je werken aan je vaardigheden op het gebied van management, organisatie en teamwork? Dan is een functie in het bestuur van het ISN Leiden misschien iets voor jou!

Wat is het ISN Leiden?

Het International Student Network (ISN) Leiden maakt deel uit van het Erasmus Student Network (ESN). Het ESN is de grootste interdisciplinaire studentenvereniging van Europa, opgericht in 1989 om internationale uitwisseling te stimuleren. Het ISN Leiden faciliteert academische, sociale en praktische integratie door middel van clubs en activiteiten zoals borrels, excursies, diners en feesten.

Vacatures 2019-2020

Voor het academisch jaar 2019-2020 zoeken we gemotiveerde studenten voor de volgende functies:

• Voorzitter
  • Penningmeester
  • Secretaris
  • Hoofd Activiteiten
  • Hoofd Promoties
  • Coordinator Clubs
  • Partnership Manager
  • Plaatselijke vertegenwoordiger
  • Hoofd Cultureel

Bekijk de functie-eisen op isnleiden.com/apply/board. Zowel internationale als Nederlandse studenten worden uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteren

Je kunt reageren tot en met 5 mei. Stuur je sollicitatiebrief, inclusief cv, naar board@isnleiden.com.

Bezoek de website van ISN Leiden of stuur een e-mail naar board@isnleiden.com.