Nieuwe Universiteit Leiden-app

24 april 2018

De Universiteit Leiden lanceert een nieuwe studenten-app. Hierin vind je handige informatie voor je studie. Met één keer inloggen heb je toegang tot je resultaten, vrije computerwerkplekken en het belangrijkste nieuws. Ook kun je de app gebruiken om je in te schrijven voor vakken en tentamens.

Roosters in de app niet betrouwbaar

Let op: de roosterinformatie in de app is voor studenten van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen niet betrouwbaar. Deze studenten wordt dan ook geadviseerd deze functie niet te gebruiken. De faculteit werkt eraan de roosterfunctie ook voor W&N-studenten bruikbaar te maken. Hierover zal te zijner tijd worden gecommuniceerd op de studentenwebsite.

Ontdek het zelf!

De Universiteit Leiden-app is beschikbaar in het Engels.

Geef je mening

Dit is de eerste versie van de app. Zie je iets dat beter kan? Of heb je andere ideeën? Geef je mening en help ons zo de app te optimaliseren. Gebruik de feedback-knop in de app of mail naar appdevelopment@sea.leidenuniv.nl.