Bibliotheek, Facilitair, ICT

Computersystemen niet bereikbaar in de nacht van 21 op 22 april

16 april 2018

Op zaterdag 21 april starten om 17:30 werkzaamheden aan het netwerk. Alle universitaire systemen zijn hierdoor niet of zeer beperkt bereikbaar. Het ISSC werkt aan de koppeling tussen het internet en het interne netwerk van de Universiteit Leiden.

Geen internet en Blackboard

Tijdens dit onderhoud kunt u geen internetverbinding maken via bedrade of draadloze netwerkverbindingen, dus ook geen eduroam of LUWA (Leiden University Wireless Access). Blackboard, uSis en uMail zullen tijdelijk niet bereikbaar zijn. Wanneer u probeert verbinding te maken, krijgt u een foutmelding.

Remote werken

Van buitenaf kunt u geen verbinding maken met het netwerk van de Universiteit Leiden. Zowel de mailomgeving als de remote werkplek zijn niet beschikbaar en e-mails worden tijdelijk niet binnengehaald.

Telefonie

Er zal ook een onderbreking in de telefonie zijn tijdens het netwerkonderhoud.

Beveiliging

Voor de beveiligings- en gebouwbeheersystemen zijn maatregelen getroffen om deze goed te laten functioneren tijdens het onderhoud.

Het onderhoud duurt uiterlijk tot zondagochtend 22 april 9.30 uur.