Heb jij je al aangemeld voor alle tentamens?

23 mei 2018

Zonder geldige aanmelding kun je niet deelnemen aan het tentamen. In het stappenplan lees je hoe je je moet aanmelden en hoe je controleert of dit gelukt is. Bekijk ook dit instructiefilmpje om te zien hoe je je kunt aanmelden.

Meld je altijd ruim op tijd aan, zodat je bij eventuele problemen nog voldoende tijd hebt om deze voor de deadline op te lossen.

Facultaire tentamenprocedure

Lees de facultaire tentamenprocedure van de FSW goed door, zodat je op de hoogte bent van alle regels rondom tentamens.

Aan- en afmelden voor tentamens

Aanmelden kan vanaf 100 dagen t/m 11 dagen voor aanvang van het tentamen via uSis. Is het tentamen dus bijvoorbeeld op 22 mei, dan sluit de aanmelding in uSis op 11 mei om 23:59 uur. Afmelden voor een tentamen kan ook t/m 11 dagen voor het tentamen via uSis.

Let op: De roostertijden in uSis voor de tentamens zijn soms wat ruimer opgesteld in verband met het opruimen van de zaal, dus ga uit van de tijden zoals vermeld in de e-Studiegids!

Problemen bij aanmelding

1. Aanmelden voor een tentamen is alleen mogelijk als je winkelwagen helemaal leeg is. De studieactiviteit zal uitgegrijsd zijn, wanneer eerdere pogingen om je in te schrijven voor de officiële aanmeldtermijn niet zijn verwijderd.

2. Als het niet lukt om je aan te melden, neem dan binnen de aanmeldperiode (d.w.z. vanaf 100 dagen t/m 11 dagen voor aanvang) contact op met het OSC.