Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Vacature voor master-studentambassadeur!

30 juli 2020

Ruth zoekt een opvolger!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteren t/m 30 augustus 2020

Onze studentambassadeur voor de masteropleidingen van Psychologie stopt. Het Instituut Psychologie is op zoek naar iemand die de taken wil overnemen voor minstens een jaar, met ingang van 1 oktober 2020. Voor meer informatie en het sturen van je CV en motivatie, mail  t/m 30 augustus naar: ambassador.mscpsy@fsw.leidenuniv.nl.

Misschien heb je er wel iets van meegekregen of heb je er zelf gebruik van gemaakt: de mastermeeloopdagen. Elk jaar is er een ‘studentambassadeur’ die de taak op zich neemt deze activiteiten te organiseren.

Voorlichting

Hij/zij doet de voorbereidende werkzaamheden en zorgt dat een voorlichtingsactiviteit geslaagd verloopt. Dit betekent concreet:

 • meeloopdagen bij de masterspecialisaties zelfstandig coördineren;
 • voorlichtingsdagen soepel laten verlopen.

Jouw werkzaamheden

 • Organiseren en coördineren van master meeloopdagen;
 • Het contact opnemen en onderhouden met bachelorstudenten die (online) komen meelopen en het uitwisselen van informatie met de masterstudent (begeleider) van het Master Recruitment Team; 
 • Coördineren met vakdocenten en de afdeling Communicatie van de opleiding Psychologie;
 • Plannen, registreren en rapporteren van de voorlichtingsactiviteiten;
 • Helpen met eventuele andere online en offline activiteiten (bijv. social media).

Wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij een gezellige en gemotiveerde masterstudent Psychologie die het leuk vindt om aankomende masterstudenten te helpen bij hun masterkeuze. We zijn op zoek naar iemand die nog (minstens) een jaar bezig zal zijn met een Masterspecialisatie en zijn of haar studie goed kan combineren met nevenactiviteiten. Bachelorstudenten die volgend studiejaar aan hun master gaan beginnen, kunnen ook solliciteren. Daarnaast ben je:

 • Goed communicatief vaardig (ook in het Engels).
 • Geïnteresseerd in het organiseren van activiteiten
 • Proactief, meedenkend en flexibel
 • Zelfstandig en georganiseerd

Wij bieden

Gezellige en flexibele werkzaamheden die goed te combineren zijn met het volgen van je master. Je helpt de bachelorstudenten bij het kiezen van een masterspecialisatie en je bent het belangrijkste aanspreekpunt bij de activiteiten daarvoor. Hierbij kun je je uren zelf indelen.

Gezellige en flexibele werkzaamheden die goed te combineren zijn met het volgen van een master. Jij helpt de bachelorstudenten bij het kiezen van een masterspecialisatie. Bij de bijbehorende activiteiten ben jij het belangrijkste aanspreekpunt. Hierbij kun je je uren zelf indelen.

PRAKTISCHE ZAKEN

Je krijgt een contract van één collegejaar, in oktober en november voor 5 uur per week en vanaf december voor 8 uur per week. Je verdient rond de 13 euro bruto per uur. De werkuren zijn echter niet gelijk verdeeld over het jaar: in de ene maand zal je meer werken dan in de andere. Verder is het een vereiste dat je een Nederlandse verzekering hebt, kan je Nederlands lezen en eventueel ook schrijven.

In de eerste twee maanden van je contract word je ingewerkt door de huidige studentenambassadeur. Je maakt kennis met de activiteiten, die vanwege de coronasituatie (in ieder geval) in het komende semester anders worden vormgegeven dan normaal, en je leert hoe je het organiseren aanpakt. 

Begin september zal de sollicitatieprocedure plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie en voor het mailen van je CV en motivatie kun je je richten tot ambassador.mscpsy@fsw.leidenuniv.nl. 

SOLLICITEREN VOOR HET MASTER RECRUITMENT TEAM?

Zou je je graag inzetten voor jouw masterspecialisatie tijdens deze activiteiten, maar denk je niet voldoende tijd te hebben, of spreekt het contact met studenten je meer aan dan het coördineren? Vanaf 1 oktober zijn wij ook op zoek naar studenten voor het Master Recruitment Team. Kijk hier voor deze vacature! Het is mogelijk voor beide functies te solliciteren in dezelfde brief. 

We hopen t/m 30 augustus 2020 iets van je te horen!

Begin september zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.