Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Innovatiecongres Veiligheid en Justitie 2018: help het programma samenstellen

7 juni 2018

Ben je student, heb je passie voor innovatie en een groot rechtvaardigheidsgevoel? Grijp nu je kans en kijk achter de schermen bij het ministerie van JenV op 20 november tijdens het Innovatiecongres Whats Next?! Ontdek op welke unieke manieren JenV innoveert.

Goede innovatieve ideeën?

Die liggen voor het oprapen. Van de allernieuwste technologie om drones te detecteren tot de inzet van het internet om kinderen minder te laten lijden van scheidingen. Van de spreekuurrechter, blockchain tot de inzet van dieren in allerlei rollen. Denk mee met JenV, breng innovaties een stap verder met jouw creativiteit. 

Help het programma samenstellen

Welke projecten, innovaties en onderwerpen wil jij op 20 november (laten) zien? Werk je zelf aan een interessant innovatief idee? Wil je met andere studenten in discussie over innovatie? Of wil je je ervaringen delen? Stuur je programmavoorstel in en wordt medeorganisator van het Innovatiecongres Veiligheid en Justitie 2018. 

Vul het formulier in en stuur dat uiterlijk 29 juni naar innovatiecongresjenv@minvenj.nl. Past jouw onderwerp goed in het programma? Het JenV Innovatieteam neemt contact met je op.

Inspiratie nodig?

Bekijk welke organisaties jou voorgingen tijdens het Innovatiecongres 2016: www.innovatiecongresvenj.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie