Aanbod Bachelor Honours Classes 2018-2019 online

5 juli 2018

Bachelor Honours Classes zijn honourskeuzevakken waar studenten uit alle studierichtingen aan deelnemen. Samen met docenten vanuit verschillende disciplines is voor komend academisch jaar 2018-2019 weer een mooi aanbod aan Bachelor Honours Classes samengesteld. Het (voorlopige) aanbod kun je bekijken in de e-studiegids, zodat je je alvast kunt oriënteren op volgend jaar.

Aanmelding en selectie Bachelor Honours Classes

Belangrijk om te weten is dat de inschrijving voor de Bachelor Honours Classes van het eerste semester op 21 augustus open gaat en 6 september 23.59 uur sluit. Om de kleinschaligheid van het onderwijs te waarborgen, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar; er vindt dus selectie plaats op basis van motivatie. De uitslag van de selectie wordt 26 september per e-mail bekend gemaakt. De inschrijving voor het tweede semester (inclusief summer schools) gaat open in november.

NIEUW: Master Honours Classes

Vanaf 2018-2019 biedt de Honours Academy ook Honours Classes aan voor gemotiveerde masterstudenten! Dus mocht je binnenkort jouw honourstraject afronden en in Leiden een master gaan doen, dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor een van de twee Master Honours Classes (Circular Economy en Social Innovation in Action). Meer informatie over de Master Honours Classes vind je hier.