Facilitair

Nieuwe markering rookzones

9 juli 2018

De Universiteit Leiden vindt een gezonde werkomgeving belangrijk. In alle universiteitsgebouwen geldt daarom een rookverbod, behalve in de daarvoor aangewezen rookzones buiten de gebouwen. Roken op andere locaties is niet toegestaan.

Op de faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen waren rookzones tot voor kort te herkennen aan asbakpalen. Met ingang van 9 juli worden de asbakpalen vervangen en zijn de rookzones te herkennen aan oranje asbaktegels.

Locaties
De buitenrookzones rondom de gebouwen van de faculteit zijn gesitueerd op de volgende plaatsen:

• Rokersabri’s bij het Gorlaeus Collegezalengebouw, het Van Steenis en het Sylvius.
  • In de buurt van de entrees van het Van Steenis, het Snellius, het Sylvius en het Gorlaeus Collegezalengebouw.
  • Oortgebouw: aan het begin van de loopbrug.
  • Huygens-gebouw: nabij de hoofdingang, voor de brug naar het LMUY en bij de leveranciersingang.
  • LMUY: voor de ingang bij de fietsenrekken en in de binnentuin.
  • Gorlaeus Building: in de binnentuin.

Vragen over het rookbeleid? Neem dan contact op met de Servicedesk.