Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Met korting naar opnamen Universiteit van Nederland

21 augustus 2018

Op 11 en 12 september kunnen medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden voor vijf in plaats van tien euro de opnamen van de Universiteit van Nederland bijwonen. Op beide avonden worden vijf colleges opgenomen.

Thema's

De avonden hebben elk een thema. Op 11 september is dat Eeuwige jeugd? en op 12 september Big Data.

Een van de wetenschappers die zijn licht laat schijnen over het perspectief van de eeuwige jeugd is de Leidse verouderingswetenschapper dr. David van Bodegom. Hij legt uit wat we kunnen we leren van Ghanezen als we vitaal oud willen worden? Een dag later treedt mr.dr. Marlies van Eck aan. Van haar hoort het publiek in welke nachtmerrie je belandt als er een fout wordt gemaakt in een van de enorme informatiesystemen van de overheid. Stel dat ergens per ongeluk komt te staan dat je een kind hebt terwijl dat niet zo is... Hoe toon je dan je gelijk aan en krijg je die fout hersteld?

Lees meer over het thema Eeuwige jeugd?
Lees meer over het thema Big Data

Aanmelden en locatie

Belangstellenden van de Universiteit Leiden die het leuk vinden om een opname-avond  mee te maken betalen voor dinsdag 11 en woensdag 12 september vijf in plaats van tien euro. Dat kan door de kortingscode in te voeren, dat is: leidenonair. 

Aanmelden voor 11 september: Eeuwige jeugd?
Aanmelden voor 12 september: Big Data

Beide avonden beginnen om 20.00 u en vinden plaats in nachtclub AIR Amsterdam, Amstelstraat 24, 1017 DA Amsterdam.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.