Sociaal

Ben jij een ster in social media? Geef je op voor het Universiteit Leiden Social Media Team

16 augustus 2018

Gaat er geen dag voorbij zonder dat je actief bent op Facebook, Instagram en Snapchat? Ben jij kampioen gifjes zoeken, weet je elke foto nét dat beetje extra te geven en ben je goed op de hoogte van wat er speelt in het studentenleven in Leiden en Den Haag? Dan zoeken we jou!

Het Social Media Team is een groep studenten die content maken en verzamelen voor de accounts van de Universiteit Leiden. Als lid van het team maak je mooie foto's van en posts over onze universiteit, docenten en studenten, doe je verslag van evenementen in Instagramstories en bedenk je onderwerpen die aan bod zouden moeten komen op onze kanalen. Je wordt hierin getraind en begeleid door communicatiemedewerkers van de afdeling Strategische Communicatie en Marketing.

Meedoen aan het team kost je 1 à 2 uur per week. In ruil daarvoor krijg je de benodigde training over social media voor de Universiteit Leiden, regelmatig een borrel of uitje met het hele team én een professionele workshop of cursus op het gebied van social media.

Meld je aan

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je motivatie en ervaring naar socialmedia@bb.leidenuniv.nl