Sociaal, Organisatie

Volg de opening van het academisch jaar vanuit Den Haag

21 augustus 2018

Op 3 september openen we het academisch jaar 2018-2019 in de Pieterskerk in Leiden. Haagse studenten en medewerkers kunnen de ceremonie dit jaar op drie manieren volgen.

Ceremonie bijwonen – georganiseerde busreis

Wilt u de plechtigheid in de Pieterskerk bijwonen? Dat kan: speciaal voor Haagse studenten en medewerkers vertrekt er om 14.00u een bus naar Leiden. Opgeven voor deze bus kan t/m 30 augustus via dit formulier. Als u zich opgeeft voor de bus, bent direct u ook aangemeld voor de ceremonie. De bus vertrekt vanaf de Schedeldoekshaven, voor de parkeergarage Turfmarkt.

Op groot scherm op de Spaanse Trappen

De ceremonie in de Pieterskerk wordt live uitgezonden op een groot scherm bij de Spaanse Trappen in het Wijnhavengebouw. De uitzending start om 15.00u.

Live stream op uw computer

U kunt de bijeenkomst via live stream volgen via de homepage www.universiteitleiden.nl De uitzending start om 15.00u. Deze wordt tevens simultaan vertaald naar het Engels.