Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Doe mee aan een consultancy project bij het keuzevak: Personal and Professional Impact!

13 september 2018

Wil jij werken aan je CV en daar tegelijkertijd studiepunten voor halen? Wil jij deelnemen aan een uniek interdisciplinair keuzevak? Wil jij 21st century skills trainen en in de huid van een consultant kruipen? Neem dan deel aan het facultaire ‘Personal and Professional Impact’ vak. In dit vak kun jij er achter komen wat jouw studie waard is in de praktijk!

We hebben hele interessante casussen vanuit organisaties die de antwoorden op hun vragen zeer goed kunnen gebruiken. We werken samen met TNO, een organisatie die is gespecialiseerd in het toepasbaar maken van kennis voor bedrijven en overheden. Je krijgt college van een van hun consultants en je gaat aan de slag met hun Value Case methodologie: de nieuwe benadering van innovatieve vraagstukken met meerdere belanghebbenden.

Vraagstukken die we hebben zijn gericht op werkbeleving in het hoger onderwijs (van studenten en medewerkers), duurzaamheid binnen de faculteit, privacywetgeving, vluchtelingenstudenten, onderwijs voor kinderen met een beperking en decentralisatie van ruimtelijke ordening. We hebben onder andere casussen vanuit Bureau Onderwijsconsulenten, TNO, Meeting Point Vluchtelingenstudenten, SOLO, het FSW-bestuur en Adviesbureau Awareness. Bij het indelen van de teams houden we rekening met persoonlijke voorkeuren. 

Kijk voor meer informatie in de flyer, powerpoint en de e-studiegids.

Deadline 17-09-2018

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie