Sociaal

Hulp gevraagd Leiden Science Family Day!

1 oktober 2018

Hulp gevraagd

Hulp om de Leiden Science Family Day tot een succes te maken is zeer welkom! We hebben vrijwilligers nodig voor o.a. registratie, bewegwijzer, begeleiders Experimentenplein en zaalwachters.

Heb jij zaterdag 6 oktober nog niets te doen en wil jij deze leuke dag niet missen? Meld je dan aan.

Wat krijg je van ons op deze dag:

• Origineel Leiden Science Family Day T-shirt
  • Lunch
  • Afsluitende borrel met pizza
  • Dag vol fun

Kom met je familie en vrienden naar de Leiden Science Family Day! Bekijk spannende demonstraties, kruip in de huid van een wetenschapper bij talloze workshops, bezoek het Experimentenplein of luister naar onze sprekers.

De aanmelding is geopend, dus geef je snel op

Over de Leiden Science Family Day

Op zaterdag 6 oktober opent de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden haar deuren.

Van 11:00 uur tot 16:00 uur ontdekken jong en oud samen wat er allemaal gebeurt in de faculteit en hoe leuk wetenschap is!

Deelname aan de Leiden Science Family Day is gratis. Het programma is geschikt voor alle leeftijden.