Wat staat er op de agenda van de Faculteitsraad?

19 september 2018

Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er tijdens de vergadering tussen de Faculteitsraad en het Faculteitsbestuur wordt besproken? De vergaderingen van de Faculteitsraad zijn openbaar. De eerstvolgende vergadering is op woensdag 26 september vanaf 15.15 uur in Lipsius 130.

Transparant
De Faculteitsraad wil zo transparant mogelijk zijn naar de achterban en nodigt medewerkers en studenten uit om bij de vergaderingen aanwezig te zijn. Daarom wordt voortaan vooraf de agenda op de medewerkerssite en studentensite gepubliceerd als nieuwsbericht en worden achteraf de besluiten gecommuniceerd.

Zie hier de agenda van woensdag 26 september 2018.

Faculteitsraad website

Je kunt als medewerker of student alle informatie over de Faculteitsraad vinden op één plek: de Faculteitsraad website.

Ben je nieuwsgierig naar wat er eerder werd besproken in de raadsvergaderingen? Je vindt alle notulen terug op deze site. De raadsvergaderingen, de agenda en de notulen zijn openbaar.