Help mee aan het Humanities Career Event!

26 oktober 2018

Hou jij van een uitdaging? Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om te pionieren? Meld je dan aan om het Humanities Career Event te organiseren! Als je klaar bent met studeren, gaat er een wereld voor je open: de banenmarkt. Tijdens het career event kunnen studenten alvast kennis maken met het leven ná afstuderen. Als medeorganisator ben je onderdeel van het succes van het Humanities Career Event!

Op 10 april 2019 wordt het career event georganiseerd door een bestuur van medewerkers van de Universiteit, de Assessor én twee studenten. Studenten kunnen kennismaken met de wereld ná de universiteit via lezingen en workshops en kunnen in gesprek met professionals uit het werkveld. Jij denkt als medeorganisator mee over vragen als: Welke sprekers nodigen we uit? Wat voor workshops bieden we aan? Hoe brengen we werkgevers en studenten met elkaar in contact?

Naast actieve input voor het programma ben je verantwoordelijk voor de PR en werving van studenten. In overleg met een medewerker van de communicatie-afdeling geef je invulling aan een strategisch plan gericht op een zo groot mogelijke naamsbekendheid van Humanities Career Event. Ook sta je in contact met werkgevers en sprekers en houd je je bezig met de aanmeldingen.

Door mee te werken doe je veel ervaring op, die je meeneemt als je zelf straks de arbeidsmarkt betreedt: de organisatie van een evenement, uitvoeren van een PR-plan en het leggen van contacten. Daarnaast bouw je alvast aan je netwerk binnen én buiten de universiteit én is het een mooie toevoeging op je CV!

Periode

Je kunt reageren tot maandag 29 oktober. We proberen de gesprekken zo mogelijk woensdag 31 oktober of donderdag 1 november in te plannen, waarna je zo snel mogelijk te horen krijgt of je het bent geworden. Halverwege november komen we voor het eerst bij elkaar. Vanaf dat moment ben je ongeveer twee uur per week bezig met de organisatie van het event. Houd er rekening mee dat de vergaderingen plaatsvinden op woensdag of op donderdag.

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie (maximaal één A4; Word of Pdf-bestand) aan humanitiescareerevent@hum.leidenuniv.nl. We kijken uit naar je bericht!

Zie voor editie 2018: https://www.universiteitleiden.nl/en/events/2018/04/humanities-career-event-2018