Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Kunsthistorische Dag 2018: Onderwijs buiten de muren

8 november 2018

Tijdens de viering van het 75-jarig jubileum van de VNK in 2014 deden museumman, journaliste en zelfstandige een stevige oproep om de kunsthistorische onderwijsprogramma's beter af te stemmen op het postuniversitaire leven. De Kunsthistorische Dag 2018 op 9 november is gewijd aan het universitair onderwijs. Zijn de universiteiten inderdaad te gesloten jegens de buitenwereld? Niet volledig, zo blijkt uit het groeiende aantal initiatieven verbindingen met het werkveld te maken. Vertegenwoordigers van het veld worden als docent binnengehaald. Studenten gaan naar buiten en leren in het museum of op de kunstacademie of op instituten in het buitenland.

Download de aankondiging voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie