Organiseer jij in 2019 ons 444ste verjaardagsfeest?

16 november 2018

Ben jij creatief? Weet je hoe je een feestje moet bouwen? En wil je komend jaar aan iedereen laten zien dat de geesteswetenschappen onmisbaar zijn? Dan zoeken we jou voor het 444-team van de Faculteit Geesteswetenschappen!

In 2019 bestaat de Universiteit Leiden 444 jaar. Deze bijzondere leeftijd vraagt om een bijzondere viering. Binnen de Faculteit der Geesteswetenschappen grijpen we deze gelegenheid aan om iedereen, zowel in- als extern, te laten zien waar ons onderzoek en onderwijs voor staat en wat dit al 444 jaar betekent voor de wereld om ons heen. Oftewel: humanities matter in 444!

Er staat ons dus een bijzonder feestelijk jaar te wachten dat we met zowel medewerkers als studenten willen gaan vormgeven en vieren. Daarom is er in elke projectgroep plaats voor een aantal enthousiaste studenten die vanaf de eerste opzet tot de uiteindelijk uitvoering bij de verschillende activiteiten betrokken zullen zijn. In het onderstaande document is te lezen wat in grote lijnen de inhoud van de huidige projecten zal zijn en wat er daarbij per team van jou wordt verwacht.

Meer informatie over de projectteams

Lijkt het je leuk om hier actief aan bij te dragen? Solliciteer dan voor een plek in één (of meerdere) van deze projectteams en misschien doe jij komend jaar wel extra ervaring en nieuwe connecties op met de organisatie van deze unieke viering.

Solliciteren

Stuur je CV en een korte motivatie uiterlijk 1 december naar onze 444-coördinator, Lyonne van Gaalen, en vermeld daarbij (indien je een voorkeur hebt) van welk(e) projectteam(s) jij het liefst deel uit zou willen maken. Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan gerust contact op.