Bedenk de leukste vragen en win!

11 december 2018

‘Welke wereldberoemde schilder stond ingeschreven aan de Universiteit Leiden?’ ‘Welke afstand legt voedsel in je lichaam af tussen het moment van eten en het moment van de stoelgang?’ Weet jij de leukste, origineelste, grappigste of meest inhoudelijke vragen? Laat het ons weten en maak kans op één van de 4 cadeaubonnen t.w.v. €50,- naar keuze.

Het universiteitsspel

Volgend jaar bestaat Universiteit Leiden 444 jaar en dat gaan we vieren met onder andere een universiteitsspel. Voor dit spel zijn wij op zoek naar originele vragen in de volgende categorieën:
- Geschiedenis
- Het studentenleven
- Wetenschap
- Internationaal
- En de steden: Den Haag en Leiden

Doe mee!

Wil jij jouw vragen vereeuwigd zien in het universiteitsspel? Stuur minimaal 4 interessante vragen (met antwoorden) op vóór 4 januari naar 444@leidenuniv.nl. Onder alle inzendingen verloten wij 4 cadeaubonnen naar keuze t.w.v. €50,- De winnaars krijgen op 14 januari 2019 bericht van ons.

Voor meer informatie over alle 444-activiteiten, kijk op universiteitleiden.nl/444