Nieuw: online keuzevakken voor studiepunten

10 december 2018

Leer programmeren aan de Hong Kong University of Science and Technology, of kom meer te weten over de psychologie van strafrecht aan de University of Queensland! Vanaf nu kun je studiepunten verdienen met online onderwijs!

Virtual Exchange

Online onderwijs biedt je de mogelijkheid om op virtual exchange te gaan: je kunt niet alleen keuzevakken volgen bij de Universiteit Leiden, maar ook bij andere (buitenlandse) universiteiten. Zo verbreed je je horizon, zonder dat je ervoor op reis hoeft! Je kunt de online vakken inzetten in je keuzeruimte, binnen een Honourstraject of extra curriculair.

Voordelen

Online onderwijs is flexibel: veel materiaal is 24/7 beschikbaar, en je kunt de cursus volgen op afstand. Ook ontwikkel je digitale en interculturele communicatievaardigheden, en bouw je een (internationaal) netwerk op.

Aanbod

Momenteel kun je kiezen uit ca. 20 vakken bij universiteiten van over de hele wereld.

Het cursusaanbod wordt in de loop van komend jaar nog verder uitgebreid.

Bekijk ons aanbod hier

Let op: aanmeldingsvereisten en deadlines kunnen per universiteit en zelfs per vak verschillen.