Zin in een leuke bijbaan?

3 december 2018

Zin in een leuke bijbaan waar je ook ontzettend veel waardevolle werkervaring opdoet? Het Directoraat Onderwijs & Opleidingen van het LUMC is op zoek naar een enthousiaste student om eind februari t/m april 2019 ons team selectie & plaatsing komt versterken.

Over de vacature

Slechts een beperkt aantal studenten kan worden toegelaten tot onze opleidingen. Daarom is er door het LUMC voor de bacheloropleidingen Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde een selectie- en plaatsingsprocedure ingesteld. Door middel van VWO-cijfers, scores op de BMAT, Onderwijsdagen of Gesprekken wordt bepaald wie toegelaten wordt tot de opleiding.

Voor de selectie en plaatsing zijn we op zoek naar een masterstudent die het interessant vindt om de berekeningen van de verschillende resultaten alsmede de berekeningen van de volgnummers en rangnummers uit te voeren. Het gaat om een verantwoordelijke taak en je werkt samen met de medewerkers van het Onderwijs Expertise Centrum (LUMC), Onderwijs Servicecentrum (FSW) en het ISSC.

• Ervaring met dataverwerking en statistieken
  • Goede kennis van Excel
  • Goede organisatorische vaardigheden
  • Zorgvuldig, discreet en flexibel

Werktijden & salaris

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van 25 februari 2019 t/m 15 april 2019. De vergoeding zal zijn op basis van gewerkte uren (inschaling als student-assistent, schaal 3).

Uren per week

25-02-2019 t/m 08-03-2019

Eerste ronde (BMAT en VWO cijfers)

40 uur

25-03-2019 t/m 15-04-2019

Tweede ronde (Onderwijsdag of Gesprekken)

40 uur

Contact & reacties

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rebecca Wouters of via tel. 071-52 68519. Ben je enthousiast? We zien graag je reactie tegemoet! Deze kan je ook naar Rebecca Wouters mailen.