Sociaal

Een schone start van 2019: doe mee met de opruimactie in het Bio Science Park!

2 januari 2019

Samen voor een schoon Bio Science Park

Staat 'bewuster en duurzamer leven' ook op jouw lijstje met goede voornemens? Dan is dit jouw kans om het jaar goed te starten!

Op zaterdag 19 januari organiseren het USC Leiden, Leiden University Green Office en Green Keys een opruimactie in het Bio Science Park. Bewapend met een prikker en vuilniszak maken we samen met studenten, BSP bedrijven en universitaire medewerkers het gebied schoner en plastic vrij maken. Na ongeveer een uurtje opruimen zullen we de actie afsluiten met warme hapjes en glühwein.

Plogging: sportief afval rapen

Als sportcentrum kunnen wij deze kans natuurlijk niet laten lopen om er een sportief tintje aan te geven. Daarom kan je je naast het opruimen ook opgeven voor ‘Plogging’. Al rennend zullen we door het BSP gebied het afval oprapen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk het hier.

Wanneer?

Zaterdag 19 januari vanaf 14.00 uur

Waar?

USC Leiden, Einsteinweg 6