Facilitair, Organisatie

Busvervoer van Campus Den Haag naar dies natalis in Leiden

28 januari 2019

Studeer of werk jij in Den Haag en wil jij op vrijdag 8 februari de bijzondere 444e dies natalis in de Pieterskerk in Leiden bijwonen? Reis dan gratis mee met de bus vanaf Wijnhaven!

Op vrijdag 8 februari 2019 is het 444 jaar geleden dat de Universiteit Leiden werd opgericht. Deze bijzondere leeftijd vraagt om een bijzondere viering. Op de dies natalis wordt het feestelijke jaar ingeluid met onder andere een bijzonder cortège. Daarnaast zijn er twee lezingen over informatie en nieuws in het digitale tijdperk, en worden Robbert Dijkgraaf (hoogleraar Natuurkunde, Universiteit van Amsterdam) en Melissa Little (hoogleraar Celbiologie, University of Melbourne) onderscheiden met een eredoctoraat.

Aanmelden busvervoer

Wil jij vanuit Den Haag met de gratis bus mee naar de dies natalis in Leiden, meld je dan uiterlijk 6 februari aan voor via dit aanmeldformulier

• Heenreis: De bus vertrekt om 13.45 uur bij Wijnhaven in Den Haag
  • Terugreis (optioneel): De bus vertrekt om 18.00 uur bij de Pieterskerk in Leiden

Na aanmelding ontvang je een e-mail met de exacte in- en uitstap locaties.

Aanmelden dies natalis

Let op: via bovenstaand aanmeldformulier meld je je alleen aan voor het busvervoer! Voor het bijwonen van de ceremonie in de Pieterskerk moet je je apart aanmelden op deze pagina. De aanmelding voor de ceremonie sluit op 4 februari.

Busvervoer naar dies natalis

Aanmelden

Geen tijd om naar Leiden te reizen, maar wel de ceremonie volgen? Op de Spaanse Trappen in Wijnhaven wordt de hele dies natalis live uitgezonden op groot scherm.