Sociaal

Ideeënbus studentenwelzijn

28 januari 2019

Het welzijn van studenten krijgt de laatste tijd veel aandacht. Daarbij gaat het o.a. om studiedruk, stress en burn-out klachten van studenten. In opdracht van het CvB stelt de Taskforce Studentenwelzijn een advies op. De Taskforce richt zich op bachelor- en masterstudenten, met inbegrip van exchangestudenten die hier voor een half jaar of een jaar zijn. De Taskforce onderzoekt wat de rol van de universiteit zou moeten zijn, wat de omvang en de oorzaken van het probleem zijn en welke maatregelen helpen het probleem op te lossen.

De Taskforce vraagt collega’s en studenten om ideeën en suggesties te delen. Deze bijdragen worden vervolgens in de Taskforce besproken.

Stuur jouw idee over studentenwelzijn naar ideeenstudentenwelzijn@sea.leidenuniv.nl