OIKOS cursus Divinity, Commodity and the Sea in the Mediterranean World

11 januari 2019

OIKOS, de nationale onderzoeksschool voor de klassieke oudheid, biedt van 4 februari tot 3 april 2019 een cursus aan voor rema-studenten en PhD’s over religie, handel en maritieme interactie in het antieke Mediterrane gebied. De cursus wordt georganiseerd door prof. Josine Blok (UU), prof. Barbara Kowalzig (NYU & visiting fellow Anchoring Innovation) en dr. Elon Heijmans (UU), en heet Divinity, Commodity and the Sea in the Mediterranean World.

Archeologiestudenten/phd’s die zich bezig houden met het (oostelijk) Mediterrane gebied en het Antieke Nabije Oosten zijn van harte welkom deel te nemen aan de cursus. Deze staat open voor Archon-studenten en kan gevolgd worden in het kader van de studie/phd-verplichtingen bij de onderzoeksschool. N.B.: aanmelding kan alleen op 20 en 21 januari en verloopt via Universiteit Utrecht (zie de cursus website).