Vul de Nationale Studenten Enquête in - en help een vluchteling studeren!

1 februari 2019

Wil jij bijdragen aan het verbeteren van je studie, universiteit en stad? Vul dan nu de Nationale Studenten Enquête (NSE) in! Je maakt meteen kans op mooie prijzen én je steunt vluchtelingstudenten.

BEN JE DE LINK NAAR DE NSE KWIJT?

Ben je tevreden over je opleiding? Wat is je mening over de inhoud van je studie, je docenten, je rooster, de faciliteiten van de universiteit? Laat het weten in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en beoordeel je studie, je universiteit en je stad. En geef ook vooral aan wat er beter kan en moet. We vinden de mening van onze studenten belangrijk en gebruiken de uitkomsten van de NSE om de kwaliteit van jouw opleiding en jouw universiteit te verbeteren. Dit jaar maak je niet alleen kans op mooie prijzen, maar steun je ook direct vluchtelingen die in Nederland hun studie willen voortzetten.

Hoe doe je mee?

Vanaf 2 februari ontvang je op je uMail een bericht van NSE met een link naar de enquête. Mail niet gehad, of kun je 'm niet meer vinden? Ga dan naar de website van de Nationale Studenten Enquête, geef je uMail-adres op, en vul de enquête in. Dit is vanzelfsprekend anoniem, alleen je studie en aankomstjaar zijn vooraf bekend.

Waarom is meedoen aan de NSE belangrijk?

De NSE helpt om de universiteit te verbeteren: de Universiteit Leiden verbetert zaken waar studenten in de enquête kritisch over zijn. Uit de NSE van 2017 en 2018 bleek bijvoorbeeld dat Leidse studenten minder tevreden waren dan studenten elders over de voorbereiding op de beroepsloopbaan. Daarom is de universiteit het project Voorbereiding Arbeidsmarkt gestart, wat onder andere resulteerde in de recente vernieuwing van de LU Career Zone.

Win mooie prijzen

• Een reischeque t.w.v. 2000 euro (te besteden bij KILROY)
  • 500x Ticketmaster eGift Card t.w.v. €20,-

Meedoen helpt een vluchteling studeren!

Voor iedere student die de NSE invult doneert de Universiteit Leiden €0,25 via het LUF aan onderwijs voor vluchtelingstudenten. Zo draag je met het invullen van de enquête niet alleen bij aan beter onderwijs voor jezelf, maar ook aan dat van gevluchte studenten!