Facilitair

Geef je mening over BHV en ontruimingen

15 februari 2019

De Universiteit Leiden vindt de mening van haar studenten en medewerkers belangrijk. Graag nodigen we je daarom uit om lid te worden van het digitale Universiteit Leiden Panel. Als panellid kun je regelmatig je mening geven over de dienstverlening van de Universiteit Leiden, zoals de universitaire restaurants, cafés en printfaciliteiten. Kortom, voorzieningen die bijdragen aan een plezierige en succesvolle universiteit.

Als lid van het panel ontvang je via e-mail uitnodigingen voor korte onderzoeken van ongeveer 5 minuten. Na afloop van een onderzoek wordt er op de website van het panel gepubliceerd wat uit het onderzoek is gekomen en wat de universiteit daarmee gaat doen. Deelnemende studenten worden beloond met een leuke verrassing.

Met jouw mening kan de Universiteit Leiden haar dienstverlening verbeteren en aandachtspunten bepalen. Wil jij je stem laten horen, meld je dan nu aan.

Aanmelden voor Universiteit Leiden Panel

Alvast hartelijk bedankt.