Moeite met invullen Nationale Studenten Enquête? Lees deze tips!

26 februari 2019

Bij het invullen van de Nationale Studenten Enquête moet je aangeven welke studie je doet. Lukt het je niet om je studie te vinden? Onderstaande tips helpen je op weg.

1. Check: Nederlands of Engels?
    Als je de Nederlandse benaming van jouw studie niet kunt vinden, zoek dan op de Engelse vertaling - en andersom.

2. Check: Track of opleiding?
    Als jouw studie een track is binnen een bepaalde opleiding, kun je de studie niet onder de naam van je track terugvinden. Je selecteert in plaats daarvan de opleiding waaronder je track valt.

3. Check: Master, post-master of pre-master?
    Volg je een post-master of pre-master? Geef dit dan aan wanneer je de keuze krijgt in het scherm voorafgaand aan je opleidingskeuze.

Je kunt de enquête invullen tot 24 maart.

Vul de Nationale Studenten Enquête in

Meedoen is belangrijk

Door de Nationale Studenten Enquête in te vullen, draag je bij aan het verbeteren van je studie, je universiteit en je stad. Je maakt bovendien kans op mooie prijzen én je steunt vluchtelingstudenten.

Lees meer over de Nationale Studenten Enquête