Verkiezingen Faculteitsraad Rechtsgeleerdheid 2019

22 februari 2019

Stel je kandidaat voor de Faculteitsraad Rechtsgeleerdheid

Laat jouw mening horen!

Neem deel aan de facultaire medezeggenschap en stel je kandidaat voor een van de personeelsfracties of studentenfracties in de Faculteitsraad Rechtsgeleerdheid!

De faculteitsraad Rechtsgeleerdheid adviseert het faculteitsbestuur gevraagd en ongevraagd over alle zaken op facultair niveau die betrekking hebben op onderwijs, onderzoek en de organisatie. Medezeggenschap is belangrijk voor studenten, medewerkers en de faculteit!

Kandidaatstelling

Tot en met woensdag 6 maart a.s. kun je je kandidaat stellen bij één van de personeelspartijen, de Progresieve Partij of de fractie Onafhankelijken, of een van de studentenpartijen de LVS, ONS Leiden en de CSL. Zie voor meer informatie de website van de faculteitsraad (kolom rechtsboven).

Zie ook het filmpje met de oproep van de Vice-Rector Magnificus Hester Bijl

Voor algemene informatie over de universitaire verkiezingen 2019 zie de website: www.stemmen.leidenuniv.nl

Verkiezingen

De verkiezingen vinden plaats van 8 tot en met 11 april 2019.