Gratis naar de film op Movies that Matter Festival

11 maart 2019

De afgelopen maanden hebben drie studenten van de Master Film and Photographic Studies met behulp van het Diversity Office van de Universiteit Leiden een Students’ Choice Award georganiseerd in samenwerking met het Movies That Matter Festival – een filmfestival waar human rights films en geëngageerde cinema centraal staan.

Een vijfkoppige studentenjury bestaande uit leden die de studentwerken FEL (Feminist Evolution Leiden), *star (a space to talk about race), LU Pride, en Leiden United representeren, heeft rondom het thema diversiteit drie films genomineerd voor de Students’ Choice Award.

Deze drie films zijn tijdens het Movies That Matter Festival in Den Haag (22-30 Maart) gratis te bezoeken door alle medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden!

25 maart - 21:00: Crime + Punishment
26 maart - 21:00: The Tower
27 maart - 21:00: The Feeling of Being Watched

Gratis naar de film op Movies that Matter 2019

Schaf een gratis kaartje aan met de code LEIDEN2019. LET OP: Alléén op vertoon van je studenten- of medewerkerspas krijg je toegang tot de filmzaal. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Lees meer en bestel kaarten