Sociaal

Loop de Singelloop met Humanities!

18 maart 2019

Samen 'vieren'

De Universiteit Leiden en de Singelloop hebben samen iets te ‘vieren’, 2019 is namelijk het jaar van de 44e editie van de Singelloop (7 km) én van de 444e verjaardag van de Universiteit Leiden. Loop jij op vrijdag 5 april gratis mee in het humanities hardloopteam? Meld je dan snel aan door te mailen naar l.a.van.gaalen@hum.leidenuniv.nl (vol=vol)

4,44 euro

Medailles, flyers en posters van de 44e Singelloop staan dit keer dan ook in het teken van de 444-jarige universiteit. Vanwege haar bijzondere verjaardag sponsort de Universiteit Leiden de goede doelen van de Singelloop. Bij elke 4 euro inschrijfgeld van de renners legt de universiteit een symbolisch bedrag van 44 cent bij, zodat in het 444-jaar 4,44 euro per deelnemer naar de Leidse goede doelen gaat.