Sociaal

Jonge denkers én doeners gezocht voor de Nationale DenkTank 2019!

12 maart 2019

Ben jij een ambitieuze masterstudent, PhD'er of rond je deze zomer je WO bachelor af? Zet jij je graag in om maatschappelijke impact te maken? Geef je op voor de Nationale DenkTank 2019!

De Nationale DenkTank zoekt ondernemende academici die zich graag inzetten om maatschappelijke impact te maken. Als deelnemer aan de Nationale DenkTank doe je vier maanden fulltime onderzoek   met zo’n 20 andere jonge gemotiveerde academici. Samen bedenk je innovatieve en slimme oplossingen voor het vraagstuk: ‘Hoe groeien we gezond op in een digitale samenleving?’ Uiteindelijk presenteer je een aantal praktische plannen, waarmee je invloed hebt op het leven van 17 miljoen Nederlanders.

Meld je aan voor de Nationale DenkTank 2019!

Deadline 14 april

Meer info en aanmelden

Inschrijven voor de Nationale DenkTank 2019 kan t/m 14 april via deze link. Meer weten? Kom op 13 maart naar de informatieavond van 19.00-22.00 uur aan de Keizersgracht 264 in Amsterdam. Of lees de interviews met eerdere Leidse deelnemers van de Nationale Denktank:
'Jonge denkkracht inzetten voor een circulaire economie'