NSE respons: hoe staat jouw faculteit ervoor?

4 maart 2019

Elke student heeft in de afgelopen weken de vraag gekregen om de Nationale Studenten Enquête in te vullen. De resultaten van deze enquête worden gebruikt voor de website 123studiekeuze.nl, maar veel belangrijker is dat de feedback wordt gebruikt om studies en studentenfaciliteiten te verbeteren.

Om ervoor te zorgen dat de enquête betrouwbare resultaten oplevert waar opleidingen mee aan de slag kunnen, is het belangrijk dat een zo hoog mogelijk responspercentage behaald wordt. Heb jij de NSE al ingevuld? Doe het vóór 24 maart!

Responspercentage per faculteit op 18 maart

Respons
Archeologie 36%
Geesteswetenschappen 30%
Geneeskunde/LUMC 26%
Governance and Global Affairs 26%
Rechtsgeleerdheid 17%
Sociale Wetenschappen 27%
Wiskunde en Natuurwetenschappen 30%
ICLON/Lerarenopleidingen 18%

Met het invullen van de NSE help je niet alleen bij het verbeteren van je opleiding, maar draag je ook bij aan het ondersteunen van vluchtelingstudenten. Voor elke ingevulde enquête doneert het Leids Universiteits Fonds namelijk €0,25 aan onderwijs voor vluchtelingstudenten.