Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Volg het keuzevak Personal and Professional Impact en werk aan een echte consultancy case

21 maart 2019

Personal and Professional Impact (5 ECTS) is het eerste multidisciplinaire keuzevak aan de Universiteit Leiden dat vijf faculteiten bij een brengt. Studenten van de faculteiten Archeologie, Governance and Global Affairs, Geesteswetenschappen, Rechtsgeleerdheid en de Sociale Wetenschappen krijgen de mogelijkheid om binnen dit praktijkgerichte vak te werken aan zijn of haar persoonlijke en professionele doelen door als consultant voor publieke instanties aan de slag te gaan met maatschappelijke uitdagingen – een real life consultancy case. Het vak zal plaatsvinden in blok 1 en 2 van 2019-2020. Aanmelden kan vanaf 1 Mei 2019 via Qualtrics en het opsturen van je motivatiebrief.

Voor meer informatie zie: https://studiegids.leidenuniv.nl/courses/show/93209/personal-and-professional-impact

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie