Onderwijs, Sociaal

Instagrammen over Pedagogische Wetenschappen @pedagogiek

15 april 2019

Studeer jij Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden of zit je op de Leidse Academische Pabo en ben je naast je studie ook helemaal enthousiast over Instagram? Dan willen we heel graag met jou praten!

3 instagrammers gezocht

Kun jij studiekiezers laten zien hoe leuk, interessant, nuttig en leerzaam het is om Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden te studeren? Per direct zoeken wij 3 toegewijde studenten die op regelmatige basis posten op ons Instagramaccount @pedagogiek.

Wat is precies de bedoeling?

Het account is al up & running, maar posten kun je niet vaak genoeg op Instagram. Er ligt al een plan klaar en we hebben ook tal van ideeën om de studie Pedagogische Wetenschappen te presenteren op Instagram. Dus je hoeft niet vanaf nul te beginnen, maar van eigen inbreng worden wij bijzonder blij!

4x per maand posten op de timeline van @pedagogiek:

→    Foto’s en video’s maken, evt. bewerken
→    Captions schrijven
→    Hashtagging verzorgen
→    Interacteren met onze gebruikers (studiekiezers) en relevante accounts
→    Statistieken bijhouden en daarop bijsturen
→    Minstens 1x per week een story maken

Dus, heb jij ervaring met Instagram en lijkt het je leuk om samen met nog 2 andere studenten te posten over Pedagogische Wetenschappen en de Academische Pabo? We horen dan graag in een kort gesprek jouw ideeën.

Stuur een mailtje met je motivatie vóór 26 april naar Clara Bik, we maken dan zo snel mogelijk een afspraak met je.