Save the date: Facultaire 444-feestavond Geesteswetenschappen

17 april 2019

444: dat vieren we samen!

Dit jaar bestaat de Universiteit Leiden, en daarmee onze faculteit, maar liefst 444 jaar. Dat vraagt om een feestavond speciaal voor de medewerkers en studenten van de Faculteit Geesteswetenschappen.

Zet daarom donderdag 12 september alvast in je agenda, want het belooft een goed feest te worden op één van de mooiste locaties van Leiden: de Stadsgehoorzaal. Het aantal tickets voor deze bijzondere viering is beperkt, dus meld je via deze link alvast aan voor de early bird registratie.

Wat kan je verwachten?

Houd onze Instagram stories en het Facebookevent de komende tijd in de gaten, want hier zullen wekelijks hints verschijnen over de invulling van het feestprogramma.

Denk mee!

Denk jij graag mee over de invulling van deze feestavond? Vul dan de onderstaande enquête in en maak kans op een speciale 444-goodiebag (inclusief de enige echte 444-sokken).

Naar de enquête