Vernieuwde Studiegids vanaf 17 april

15 april 2019

Op 17 april wordt de Studiegids vernieuwd! In deze verbeterde versie is de vormgeving opgefrist en kun je gemakkelijker en uitgebreider zoeken.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Studiegids hebben we studenten gevraagd wat er volgens hen beter kon. Dit heeft geleid tot onder andere de volgende verbeteringen:

• Een uitgebreidere zoekfunctie met de mogelijkheid om te filteren op BA/MA, talen etc.
  • Betere zoekalgoritmes, waardoor je keuzevakken gemakkelijker kunt zoeken.
  • Een duidelijkere visualisatie van de semester- en blokindeling van de cursussen.
  • Overzichtelijke, kortere tekstvelden met een ‘meer lezen’ knop voor uitgebreide informatie.

Help mee de Studiegids verder te verbeteren

De komende maanden worden in fasen verdere verbeteringen doorgevoerd. Het is de bedoeling om de Studiegids samen verder te ontwikkelen, zodat deze goed aansluit bij wat jullie belangrijk vinden. Zie je dingen die beter kunnen? Laat het ons weten! Je vindt de contactgegevens op de homepage.

Vragen?

Heb je vragen over de vernieuwde Studiegids? Stel ze via de contactgegevens op de homepage.